Energy & Flow Academy

Energisk træning med fokus på krop, sind og sjæl


Energy & Flow Academy er et trænings-academy som i modsætning til de mere gængse træningscentre har fokus på det hele menneske - både krop, sind og sjæl.
Vi tror på, at den gode følelse og helheden mellem krop, sind og sjæl, skaber de positive forandringer du ønsker.
Positive forandringer, der holder, helt uden du skal gøre en insats for det!

Et træningsfællesskab med glæde og energi

Vi foretrækker egentlig at kalde vores træningscenter for et træningsfællesskab. For som medlem af Energy & Flow Academy er du netop en del af et fællesskab. Et sted, hvor vi samles om at opleve den glæde, det er at gøre noget godt for sin krop og sjæl. Et sted, hvor vi kender hinanden og har det godt sammen. Vi er sammen om at skabe den gode stemning. Derfor er træning hos os noget, man glæder sig til.

Passion og højt fagligt niveau

Her brænder vi for træningen og for at skabe forbindelse mellem krop og sind. Vi tror på, at passion inspirerer og at energi smitter. Vi tager vores undervisning alvorligt og sørger for, at du udvikler dig og bliver udfordret. Og vi deler gerne ud af vores viden som inspiration. Vi har selvfølgelig indrettet vores lokaler, så de er dejlige og lækre at være i. Kom selv og se og mærk den positive atmosfære.

Alle kan træne her

Vores træningsfællesskab er et frirum, hvor du kan komme og være, som du er. Vi er ikke begrænset af alder, fysisk form eller tidligere erfaring med træning. Vi tilpasser alle timer, så der både er mulighed for højt tempo og intensitet og for fokus på flow og nydelse. Det vigtigste er, at du får en god oplevelse, så du går glad hjem.

Vores Academy

Vi tilbyder dig som medlem den rigtige atmosfære for, ikke bare at komme i god form, men også til at blive inspireret til at udvikle dine personlige kompetencer og styrker.
Academiet er et sted, hvor det føles godt at være og hvor vi vægter æstetik højt, uden at vi går på kompromis med den faglige viden og professionalisme.