Energy & Flow Academy

Energisk træning med fokus på krop, sind og sjæl


Energy & Flow Academy er et trænings-academy som i modsætning til de mere gængse træningscentre har fokus på det hele menneske - både krop, sind og sjæl.
Udover at være et sted, hvor der er fysisk træning, hjælper vores træningskoncept vores kunder med at finde glæden ved træning. Et fællesskab, hvor der er nærvær og glæde, så man føler sig inspireret til at komme.

 
 
IMG_1162.jpg
 

Mision

At tilbyde et alternativ til de eksisterende træningscentre, hvor der tilbyde holdtræning og personlig træning med fokus på inspiration, nærvær og æstetik. Et Academy, hvor vores kunder bliver inspirerede som mennesker og hvor glæde, fællesskab, krop, sind og sjæl er i fokus.

Vision

Energy & Flow Academy er et skalerbart koncept, der findes i alle de største byer i Danmark. Konceptet for Energy & Flow Academy er med til at danne retning for, hvordan fysiske træning udøves i Danmark, ved hele tiden at være forrest i udviklingen af fysisk træning, velvære og sammenhængen mellem krop, sind og sjæl.

 

Vores Academy

Vi tilbyder vores medlemmer den rigtige atmosfære for, ikke bare at komme i god form, men også til at blive inspireret til at udvikle sine personlige kompetencer og styrker.
Academiet er et sted, hvor det føles godt at være og hvor vi vægter æstetik højt, uden at vi går på kompromis med den faglige viden og profesionalisme.