Victor nomineret til Årets Fynbo 2014

I løbet af den sidste uge har læsere af Fyens Stiftstidende kunne indstille nye kandidater til den ærefulde titel som Årets Fynbo 2014. Kandidatlisten udgør et bredt felt af kendte og mindre kendte fynboere, der hver især har gjort sig bemærket for en ekstraordinær indsats.

Nominering af Victor Merea, indstillet af Anni Sten:

Victor Merea Instruktør træning odense

Victor er i kraft af sit store engagement hver eneste dag med til at gøre en stor forskel for mange fynboer. Victor har et træningsstudio i Odense, hvor han underviser i forskellige former for fysisk træning og ikke mindst Aikido, der er baseret på japansk kampkunst kombineret med personlig udvikling. Udover Victors meget professionelle og seriøse tilgang som træner formår han i den grad at tilføre folk positiv energi. 

 

Kåring af Årets Fynbo finder sted lørdag den 31. januar 2015.