Program og hold-beskrivelser 

Her kan du se vores program og du kan også finde en uddybende forklaring af alle hold. 

Energy & Flow er et dynamisk hus, hvor der både undervises i Fitness, yoga og kamp-kunsten Aikido. 

Alle undervisningstimer er dynamiske og sikre dig både god kondition, koordination, balance, styrke og ikke mindst - 
glæde indefra og ud. 

 

 
Holdplan E&F november 2018.png

Du booker dig til alle hold via denne Facebook-gruppe. Anmod om medlemsskab: Energy & Flow - booking
Bliv også medlem af Facebook gruppen Group Unidos - Energy & Flow og bliv en del af Energy & Flow familien og få besked, ved eventuelle rettelser i tider og ændringer af hold.

 
 
 

Dance Fitness

Dance Fitness med Victor er en kombination af dans og fitness. Der spilles ny og gammel musik, med rytmer fra hele verden. Der er ikke to Dance Fitness timer, der er ens. Victor kombinerer trin fra samba, salsa, reggaeton, hip-hop, merengue, afro, cumbia og meget mere.


Energy & Flow ( Stram op )

En time med fokus på funktionel træning, styrke og balance. Programmet varierer fra gang til gang. Vi træner primært kroppens store muskler og arbejder både med og uden vægt

Alle øvelser bliver grundigt forklaret og der vil altid være flere forskellige sværhedsgrader. Timen afsluttes med 15 minutters afspænding og udstrækning.

 

Pilates

I pilates fokuseres der på din core muskulatur og din vejrtrækning. 
Pilates er ikke konditionstræning, hvor du får pulsen op, men i stedet funktionelle bevægelser og øvelser med fokus på at forbedre og styrke din krops holdning og balance.

Meditation

Meditation er fantastiske 45min hver mandag, hvor du får mulighed for at nulstille din hjerne og genoplade dine batterier. Meditationen tager udgangspunkt i stille-meditation. Det vil sige, du sidder stille og blot er. Det kan virkelig lidt overvældende, hvis aldrig man har prøvet det før, men fortvivl ikke. Forud for selve meditationen vil vi lave lette øvelser, der gør kroppen klar til at sidde. Herefter vil du grundigt blive guidet ind i en stille tilstand af nærvær - det vi også kalder meditation. Alle kan være med, uanset tidligere erfaring med meditation.

F3 Workout

F3 Workout er en kombinationen af aerobic og kampsport/kampkunst, der forbedrer din krops kondition, styrke, koordination, balance og fleksibilitet. F3 Workout indeholder elementer  aerobic, kickboxing, taekwondo, karate, capoeira og muay thai.

Box Fit

Er du vild med sved på panden og træning, der virkelig får dig til dit max? Så er denne time noget for dig.

Du vil lære at sparke og slå som en rigtig bokser og give albuer som en muy thai kæmper.
Samtidig vil din form forbedres med en kombination af styrke- og konditionsøvelser, der er både sjove og grænseoverskridende.

 

Aikido

Aikido er en japansk kampkunst, hvor udøveren bliver trænet både fysisk, mentalt og åndeligt. Ai-Ki-Do betyder "vejen mod harmoni". Ønsker du en større balance i både din fysiske og mentale krop er aikido noget for dig. 

Reishin Dojo Aikido Aikikai træner i Energy & Flow Academy. Der tilbydes træning for både børn og voksne. Faktisk er børneholdet det største aikidohold for børn i Danmark. Læs mere her

Som noget nyt med start 31. oktober kan du nu også træne aikido på et rent begynder hold. Her får du mulighed for at lære grundprincipper i aikido, hvor der er tid til at du kan blive fortrolig med teknikker, filosofi og principper i aikido.

 
 
 
 

Alle kan træne i Energy & Flow academy

Energi og flow er heldigvis ikke begrænset af alder, fysisk form eller tidligere erfaring med træning.
Alle timer tilpasses således der både er mulighed for højt tempo og intensitet,
men også er mulighed for fokus på flow og nydelse.